Volvo Bil City söker Trainee Personlig Servicetekniker

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Självständigt reparera och ge service till Volvo Bils kunder och deras Volvobilar
 • Kundmottagning, fakturering och utlämning av bil till kund samt informera kund om vidtagna åtgärder
 • Tillbehörsmontering av Volvobilar
 • Volvo Bils tilläggstjänster
 • Backup till övriga funktioner inom Volvo Bil
Din bakgrund
 • Fordonstekniskt gymnasium
 • Vana vid MS-Office för Windows
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt i engelska i tal
 • B-körkort
Meriterande är om du har kunskap om Tacdis/VIDA datasystem.

Personliga egenskaper

Arbetet som personlig service tekniker kräver stort engagemang för tekniken och kunden. Det är ditt förhållningssätt som avgör din framgång. Vi söker därför dig som har stor passion för bilar och gediget kundfokus. Du är kvalitetsmedveten och har stark förmåga vad gäller att skapa nya och långsiktiga relationer. Du gillar att arbeta självständigt med är även en lagspelare och vill bidra till gemensam framgång för teamet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Tillsvidareanställning
 • Dagtid
 • Göteborg
Tillträdesdag

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Intervjuer sker löpande. Ansök redan idag!

Information

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Volvo Bil i Göteborg är ett eget resultatbärande aktiebolag och ägs av Volvo Cars. Vi arbetar mot en marknad bestående av Volvoanställda, Hertz samt Svensk och Internationell Volvohandel och tillgodoser alla anställa med tjänstebilar. Varje år säljer vi 25 000 Volvobilar.
Volvo Bils verksamhet består av bilverkstad, skadeverkstad, försäljning av bilar, biluthyrning, samt direktservice och bedrivs som en återförsäljare.

Verksamheten bedrivs på fyra olika anläggningar i Göteborg; Lundby, Tuve, Arendal och Volvo City och har sammanlagt 300 medarbetare och omsätter 6 MSEK.

Vi söker nu dig som vill utvecklas till PST och har ett brinnande intresse för kundservice!

Volvo Bil City består av en serviceverkstad för reparation av tjänstebilar, privata bilar, nybilsverksamhet samt en personalbutik och däckhotell. Målet är att kunna erbjuda våra kunder bekymmersfritt bilägande.

Inom ett år kommer du som Trainee Personlig Servicetekniker få ta del av en helt ny anläggning som är planerad att vara färdigbyggd hösten 2017. Den nya byggnaden inrymmer både verkstad och bilförsäljning enligt Volvo Cars senaste koncept.