Vill du vara med och utveckla eftermarknaden som reservdelsberedare?

Om jobbet

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som reservdelsberedare kommer du att arbeta som en kvalitetsfunktion mellan utveckling och eftermarknad där du har koll på att konstruktionerna upplever eftermarknadskraven som finns. Du kommer att sitta framför datorn och arbeta i ett PLM-system där du kommer se olika CAD-modeller som ska analyseras för att se om allt sitter rätt eller om komponenter behövs brytas ner till flera så inte hela komponenten behöver bytas ut vid reparation osv. I din roll som reservdelsberedare kommer du även ha dialog med konstruktörerna där du granskar och analyserar om konstruktionen faktiskt kan se ut så som du ser den i PLM-systemet. Även göra modifieringar eller köpa in lösningar som tillexempel knappar, spakar osv.

Din profil

För att kunna säkerhetsställa krav och analys så ser vi att du har stort intresse samt förståelse av bilar. Du har även en tekniskutbildning med dig och mekar med bil på fritiden.
  • Tekniskerfarenhet alternativt YH-/Högskoleutbildning inom industriell ekonomi, mekanik, mekatronik, el eller liknande
  • Stort fordonsintresse
  • Svenska och engelska i tal samt skrift
  • IT-vana
Meriterande:
  • Sharepoint
  • CAD
  • TeamCenter
Som person ska du vara framåt, drivande och en doer. Du är självgående i ditt arbetssätt samt strukturerad.

Villkor

Ort: Göteborg
Arbetsider: 8-17
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Vår kund arbetar med ingenjörtjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.