Vill du tillverka högteknologiska kameror?

Om jobbet

Nu söker vi dig som har ett öga för detaljer, lägger stor vikt vid noggrannhet och motiveras av att arbeta med ny teknik! Vår kund har en mission om att utveckla och producera världens bästa kamerasystem. Vill du vara med på deras resa, sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning personer till deras tillverkningsavdelning för högteknologiska kameror. Du kommer att utgå från deras huvudkontor i Lindholmen där de tillverkar kameror med världen som marknad! Tjänsten passar dig med ett tekniskt intresse och som motiveras av att vara med från ax till limpa i en tillverkningsprocess. För dig med engagemang för ny teknik finns stora möjligheter till att utvecklas i företaget.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av monteringsarbete med höga krav på kvalitet i alla steg, från blick för ytstrukturer, till känsla för rätt passform och funktion.

Du kommer att arbeta i team och för att lyckas i tjänsten kommer du läras upp och arbeta på olika stationer i produktionskedjan för att sedan på sikt ansvara för hela monteringsarbetet.

För rätt person finns också stora möjligheter till att påverka, utvecklas och vara delaktig i ett flertal olika processer inom produktionen.

Vi ser att du som söker har ett stort teknikintresse, framförallt för finmotorik. Du ska ha en känsla för precision och kvalitet och därför har du kanske tidigare arbetet med en liknande tjänst alternativt tar du med dig erfarenhet inom området från annat håll.

Vi söker dig som
  • Med minst gymnasial utbildning av teknisk/IT-relaterad karaktär eller motsvarande
  • Vi ser med fördel att du som söker har arbetat med liknande uppgifter tidigare, om inte kanske du var den som älskade att bygga med lego när du var liten? Eller den som plockade isär din dator. Med andra ord, vi söker dig med öga för detaljer!
Vi lägg stor vikt vid ditt personliga engagemang därför ser vi att du som söker är självgående med ambition att driva din egen utveckling. Du har stor precisionsförmåga och ett tekniskt intresse. Välkommen till ett sammansvetsat gäng som är stolta över att arbeta med prestigefyllda och spektakulära projekt!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Minst 3 månader, med goda möjligheter till förlängning.
  • Placering: Lindholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vår kund är en internationell koncern som framförallt producerar professionella digitala kameror, och scanners. Företaget har dotterbolag med försäljning och service i Japan, Tyskland, England, Frankrike och USA. Med en mission om att utveckla och producera världens bästa kamerasystem, med knowhow genom mer än 60 års erfarenhet, har vår kund skaffat sig en ledande position på världsmarknaden för high-end fotografi.