Vill du jobba extra med brevsortering?

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du flexibel och söker efter ett arbete som kan ge en extrainkomst vid sidan dina studier? Är flexibel med vilka tider på dygnet du kan arbeta?
I så fall har vi jobbet för dig!
Som terminalarbetare arbetar man främst med sortering av brev och mindre paket. Det är ett monotont arbete som kräver att man trivs med den typen av arbetsuppgifter.

Du måste kunna arbeta minst 2 pass per vecka. Arbetstiderna är varierande på dag, natt men framförallt kväll.
Passen är endast förlagda på vardagar. Kunden har ett varierat behov och du kommer många gånger bokas in för jobb dag för dag med kort varsel.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker omgående och uppdraget ses på lång sikt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad. Det ställs stora krav på din flexibilitet då du kan bli bokad med kort varsel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!