Vill du få chansen att bli en framgångsrik säljare på Länsförsäkringar?

Om jobbet

Som säljare på Länsförsäkringar börjar vi dagen med ett strategiskt uppstartmöte, som en halvlek i en fotbollsmatch. Vi diskuterar vad vi ska göra under dagen och hur vi ska göra det. Att dela varandras framgångar och motgångar är en viktig del för oss berättar Elias som är säljcoach på Länsförsäkringar. Vill du vara en del i detta härliga team och utvecklas i rollen som säljare? Urval sker löpande - sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Länsförsäkringars räkning säljare till deras kontor i centrala Göteborg med omgående start. Idag är dem ett team om 10 säljare och behöver nu förstärkning.

Det är ett privilegium att arbeta på Sveriges största försäkringsbolag, med nöjdast kunder och medarbetare. Att dagligen göra skillnad för kunderna och samtidigt utvecklas som människa samt i sin arbetsroll är oerhört roligt berättar säljcoachen Elias.

Länsförsäkringar är ett framgångsrikt företag som erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster. De vill minska risker och skapa trygghet där människor lever och verkar. Vidare vill de bidra till ett varmare samhällsklimat genom att förebygga skador och motverka utanförskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Länsförsäkringar.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Länsförsäkringar kommer du främst arbeta med behovsanpassad försäljning av försäkringar till privatpersoner. Du kommer arbeta med uppsökande försäljning över telefon och kommer främst kontakta nya kunder. Vidare kommer du lokalisera kunders unika behov och skapa en relation med kunderna med avsikt att skapa en större trygghet i deras liv.

Du kommer arbeta 12.30-21.00 måndag till torsdag och kommer ingå i ett säljteam som har tydliga mål och där företagskulturen präglas av starkt kundfokus, hög aktivitet och långsiktiga relationer. Under de första 6 månaderna av din anställning kommer du få kontinuerliga utbildningar för att kunna utvecklas i din roll.

Tjänsten passar dig som vill skaffa dig fler erfarenheter inom försäljning och brinner för service. Du ska trivas i en självständig arbetsroll med många kontaktytor och att vara en del i ett härligt och motiverande team.

Vi söker dig som
  • motiveras av utmaningar och att se tydliga resultat i ditt arbete
  • talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du kontinuerligt kommer att kommunicera på dessa språk i dina dagliga arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom försäljning.

Som person är du engagerad och har ett stort intresse för försäljning. Du är strukturerad och ansvarstagen och har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du en positiv och glad person som tycker om att dela ens egna och andras framgångar tillsammans.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: 80 %, mån-tors 12.30-21.00
  • Placering: centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.