Vill du arbeta med Supply Service i ett globalt marknadsledande företag?

Om jobbet

Ett globalt och ledande företag söker dig som har erfarenhet från SAP och är duktig på Excel. Brinner du för kundservice och är en person där struktur är ett ledord? Ta chansen att fylla på din karriär med nya erfarenheter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en person som brinner för kundsupport och ska ingå i vår kunds Supply Service team. Start för uppdraget är omgående och uppdraget sträcker sig tre månader framåt med god chans till förlängning. Vår kund är ett globalt och marknadsledande företag inom sin bransch med kontor i Lilla Edet.

Som Supply Service-medarbetare erbjuds du ett intressant och stimulerande arbete i ett team med kunniga och engagerade medarbetare. Din uppgift är att säkerställa en hög service gentemot externa kunder och interna intressenter genom en korrekt hantering av order, leveranser, fakturor och reklamationer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som Supply Service- medarbetare kommer du att arbeta med vår dagliga hantering av order och leveranser till svenska och norska kunder inom Away from home- produkter. I teamet kommer du att få det övergripande operativa ansvaret för vår Order to billing process och säkerställa att rutiner och relaterade processer är välfungerande. Vid avvikelser agerar du problemlösare och tar hjälp tillsammans med interna och externa kontakter för att lösa situationen. Du kommer på daglig basis ha ett nära samarbete med våra kunder, transportörer och interna lager i såväl Sverige som övriga Europa.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:
 • Du kommer att arbete med flödesanalyser i projektform
 • Tillsammans med kundservicechef och distributionschef arbetar du med att ta fram prognos för distributionskostnader
 • Tjänsten innefattar masterdatahantering, uppföljning, analys och rapportering
Har en mycket god analytisk numerisk förmåga och är målinriktad.

Vi söker dig som
 • Utbildning i ekonomi/logistik/administration eller liknande
 • Tidigare erfarenhet av kundservice eller logistikarbete
 • Goda kunskaper i affärssystemet SAP, Office samt en kompetent användare av Excel
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Som person är du strukturerad och noggrann och planerar ditt arbete med kunden i fokus. Du är självständig, drivande och ansvarsfull. Vidare tycker du om att arbeta i team och är öppen och ärlig i din kommunikation.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 3 månader. Goda pendlingsmöjligheter till Lilla Edet!
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.