Vill du arbeta kvällstid och kan starta omgående? Då har vi jobbet för dig!

Om jobbet

Vår kund RaySafe, söker nu en kalibreringstekniker för en deltidstjänst, mån-fred mellan kl.16-21! Tjänsten innebär att få arbeta i ett tekniskt labb varför det kommer ställas höga krav på ansvarstagande och engagemang. Om du är intresserad av MedTech-branschen och vill arbeta halvtid med något som involverar teknik, ta då chansen och sök!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RaySafes räkning en halvtidsmedarbetare som kan arbeta måndag till fredag från klockan 16.00 - 21.00, som kalibreringstekniker. RaySafe är ett internationellt bolag som utvecklar, marknadsför och tillverkar instrument för mätning av röntgenstrålning. Instrumentens tillämpning innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning samt arbeta med kollegor vars långa erfarenhet av arbetet möjliggör en bra start för dig.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RaySafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som kalibreringstekniker kommer du att arbeta med testmätningar och kalibrering av strålningsinstrument. Du kommer bland annat att
 • Attestera instrument för service
 • Kontrollera servicelappar
 • Överlämna testrapporter till tekniker som åtgärdar eventuella brister
Vi söker dig som
 • Vi söker dig som kan starta omgående
 • Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används inom företaget.
 • Har du erfarenhet av arbete i testmiljö eller montering är det meriterande, men det är inget krav för tjänsten. Däremot är det ett krav att du har någon typ av arbetslivserfarenhet och har erfarenhet av att ta ansvar.
 • Gymnasial utbildning, meriterande med teknisk inriktning
Som person är du en lojal, arbetsam och konsultmässig person. Du fungerar bra i en självständig roll samtidigt som du är social och bra på att samarbeta. Vidare trivs du i en organisation som är i ständig förändring. Vi ser att du har en personlig mognad och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Halvtid, långsiktigt
 • Placering: Billdal, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

RaySafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar, där de utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av strålning. Applikationer innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Företaget är ett snabbväxande internationellt företaget och ser en fortsatt tillväxt för framtiden.