Vill du arbeta deltid med att inspirera andra med din kunskap inom fastigheter?

Om jobbet

Newton har yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar inom olika områden. Newtons utbildningar är utformade i nära samarbete med näringslivet som gör att utbildningarna är väl förankrade i arbetslivet och ger deras studenter de kunskaper och färdigheter som behövs och som efterfrågas av branschen. Nu söker Newton två personer på deltid som har stor kunskap inom fastigheter med en pedagogisk förmåga som ska arbeta som utbildare hos dem! Stämmer det in på dig? Sök tjänsten redan idag då det är omgående start!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Newtons räkning två fastighetskunniga personer som ska arbeta som utbildare på deltid!

Kenneth är utbildningsledare på Newton och arbetar i deras ljusa och fräscha lokaler precis vid Eriksberg. Han söker nu dig som brinner för fastigheter! Kenneth har varit tydlig med att det spelar ingen roll om du är student eller mer senior i din karriär, huvudsaken är ditt brinnande intresse och kunskap inom fastigheter, att du har en pedagogisk förmåga och vill inspirera nya fastighetsförvaltare att lära sig allt du kan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Newtons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Newton utbildning.

Arbetsuppgifter

Det är till vårterminen 2017 som vi söker två utbildare på deltid. Du kommer arbeta med att undervisa studenter på Newtons YH-utbildning där studenter utbildar sig till fastighetsförvaltare. Du kommer att hålla i undervisningen tre dagar i veckan med fokus på att dels lära ut det studenterna behöver för att klara av sina studier men också kunna inspirera studenterna med ditt lättsamma och pedagogiska sätt. Kursplanen, studenter och allt studiematerial är klart, det är bara utbildarna som saknas så sök tjänsten redan idag då det är omgående start!

Du kommer till exempel att:
  • Organisera dina lektioner med redan färdigt material
  • Hålla i lärarledda undervisningar för klasser på 39 engagerade studenter
  • Hålla i administrationen kring lektionerna så som rättning av tentor och dylikt
Tjänsten passar dig som är heltidsstudent och vill dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbeta med ditt största intresse som är fastigheter. Tjänsten passar även dig helt rätt som är mer senior i din karriär och vill ha både ett roligt jobb samt möjlighet att dela med dig av dina kunskaper inom fastighet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..

* Är heltidsstudent inom bygg eller motsvarande och vill dryga ut studentkassan med ett långsiktigt deltidsjobb

Eller

* Är mer senior i din karriär och känner dig inspirerad till att lära andra det du kan om fastigheter

Samt

* Har möjlighet att arbeta tre heldagar i veckan

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från liknande arbeten

Som person är du strukturerad med en fallenhet för att lära andra. Du är mycket kunnig inom fastigheter och dess funktion, kanske i form av färska kunskaper från skolan eller gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Huvudsaken är att du tycker att det är roligt att undervisa samt att du har ett lätt och pedagogiskt sätt att kommunicera på. Du har lätt för att skapa relationer med de du arbetar med samtidigt som du gillar att inspirera andra med det du kan!

Övrig information
  • Start: Omgående, senast start v.3
  • Omfattning: 18 timmar i veckan fördelat på tre heldagar
  • Placering: Eriksberg med gångavstånd till Eriksbergs färjeläge och Älvsnabben
  • Kontaktuppgifter: Linn Karlholm, 031-3815722
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Newton är en privat fristående utbildningsverksamhet och grundades 1993 av Anders Carlson som också är företagets vd. Newton har yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar inom olika områden. Newtons utbildningar har utformats i nära samarbete med näringslivet som gör att de kan erbjuda utbildningar som är väl förankrade i arbetslivet och som ger deras studenter de kunskaper och färdigheter som behövs och som efterfrågas av branschen. Newton finns idag i Stockholm, Malmö och Göteborg och består av 15 anställda och ett 100-tal lärare/konsulter.