Vi söker ytterligare en embeddedutvecklare till familjärtbolag!

Framtiden · Data & IT · 26 aug

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta ute hos kund men inhouse-projekt kan också förekomma. Projekten du kommer arbeta med kommer att variera från kund till kund. Arbetsuppgifterna kan tex vara allt från att du blir tilldelad en funktion och ska implementera den till att arbeta med buggrättningar, stora massor kod, test och verifiering eller dokumentation. Här har du möjlighet att lära dig mycket!

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Högskole-/Civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, elektro eller data/IT
  • Goda kunskaper av C-programmering
  • Stort intresse för att jobba nära elektroniken
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du har några hobbyprojekt som du driver på fritiden. Även kunskap inom C++, Linux, Yocto, linux drivers och QT är meriterande.

Som person är du social, framåt och har ett inre driv. Du ser dig själv i en konsultroll där du har möjlighet att lära och utvecklas inom området. Problemlösning är något du triggas av.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 aug

Om företaget

Ett företag som brinner för att utveckla högteknologiska produkter och system. De är experter på utveckling av intelligenta system. De finns på tre orter i Sverige och är totalt 130 medarbetare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.