Vi söker Psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker nu en legitimerad psykolog för ett uppdrag inom barn- och ungdomshabiliteringen. Vi ser gärna att du kan ta uppdraget på heltid, men kan du jobba deltid är det också av intresse. Uppdragets längd är 6 månader med eventuell förlängning. Uppstart önskas så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Behandling och utredningar av barn och ungdomar.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har:
  • svensk legitimation som psykolog
  • tidigare erfarenhet av arbete inom barn och ungdomspsykiatri.
  • utredningsvana
  • goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Registrera dina uppgifter och ditt CV via vår hemsida för att kunna ta del av information om våra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Psykolog

Ring Malin Engström, 0723-811404

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget