Vi söker marknadens skarpaste, juniora utvecklare till virtusapolaris

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du nyexaminerad utvecklare och sugen på att ta dig an en riktigt spännande utmaning? Här har du en unik möjlighet att starta karriären som utvecklare hos VirtusaPolaris. Vi är på jakt efter de allra bästa nyutexaminerade utvecklarna på marknaden.

Information om uppdraget

VirtusaPolaris erbjuder varierande uppdrag, kompetens från seniora mentorer, chans att testa på olika tekniker och ta del av olika verksamheter. De erbjuder knivskarp professionalism och växer kraftigt såväl i Sverige som globalt. Ta chansen att vara med på resan när bolaget växer!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VirtusaPolaris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos VirtusaPolaris.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på VirtusaPolaris inleder du tjänsten med en introduktionsperiod där du arbetar inhouse med verkliga kundcase tillsammans med de seniora utvecklarna. Ni arbetar teambaserat med ett tydligt fokus att skapa de bästa lösningarna samt ge den bästa servicen till kunderna. På sikt kommer du gå ut på uppdrag hos VirtusaPolaris kunder, primärt inom bank- och finanssektorn. VirtusaPolaris arbetar bl.a. med de största bankerna i Sverige där du förväntas bidra med nytänkande och hjälpa till i de utmaningar som storbankerna just nu tacklar.

Längden på projekten varierar och VirtusaPolaris mål är att du som utvecklare ska få chans att testa på olika uppdrag för att bygga en bred och djup kompetens.

Vi söker dig som

Har en utbildning på högskole- och/eller universitetsnivå inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för utveckling. För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du är en person som älskar att programmera och lösa problem. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, då kommunikationen sker i båda språken.

Det är meriterande om du kan visa kodexempel samt har erfarenhet av att vara konsult.

Vi ser mycket positivt på att du i din ansökan visar vad du kan t.ex. genom länk till din Github-profil eller kan uppvisa andra projekt du är stolt över. Vi önskar även få dina universitets- eller högskolebetyg bifogade i din ansökan.

Som person är du en smart problemlösare som tycker om att ta dig an nya utmaningar. Du har en positiv och konsultmässig inställning som gör att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer. Du värdesätter ett företagsklimat som präglas av professionalism, passion och arbetsmässig balans.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Jonna Berglöv, 031-352 33 92
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

VirtusaPolaris is a global information technology (IT) services company providing IT consulting, technology and outsourcing services. Using our enhanced global delivery model, innovative software platforming approach and industry expertise, we provide high-value IT services that enable our clients to enhance business performance, accelerate time-to-market, increase productivity and improve customer service. We serve Global 2000 companies and the leading software vendors in Banking & Financial Services, Insurance, Telecommunications, Technology and Media, Information & Education industries. We build and sustain application platforms for our clients that create competitive advantage. Founded in 1996 and headquartered in Massachusetts, we have offices and technology centers throughout the United States, Europe and Asia.