Vi söker kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Hej!

Till kontoret i Göteborg söker vi nu två drivna medarbetare med erfarenhet inom försäljning och kundservice. Vi vill tillsätta tjänsterna snarast möjligt, sök därför redan nu!

Kundtjänst/säljare:

Med datorn och telefonen som redskap kommer du att arbeta med att hjälpa våra kunder med allt från produktfrågor, orderhandläggning, reklamationshantering till merförsäljning och kundvård. Du kommer jobba med både inkommande och utgående samtal, samt support via e-post.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss på SK International AB ställs det väldigt höga krav på ambition, attityd och en personlighet utöver det vanliga. Du måste gilla människor, teknik och försäljning. Du har en känsla för affärer samtidigt som du är lösningsorienterad.

Övriga egenskaper som eftersöks är att du är mål- och tävlingsinriktad och har en förmåga att kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp.

Omfattning: Heltid (sök även om du enbart är ute efter extrajobb)
Arbetstid: 8:00 - 17:00 eller enligt ök.
Lön: Fast lön plus provision.
Tillträde: Omgående (snarast möjligt).

Skicka in din ansökan via e-post till jobb@skinternational.se. Märk din
ansökan med Kundtjänst/säljare och bifoga personligt brev samt CV. Urval sker löpande och vi vill tillsätta tjänsterna snarast möjligt, sök därför omgående!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kundservice
Säljsupport
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

SK International AB bedriver försäljning via e-handel. Vi är verksamma med ett flertal e-butiker för respektive produktkategori.

E-butikerna vi bedriver är främst inriktade till företag (B2B).

Vårt primära område är fordonskomponenter och då främst fordonsbelysning. Några av våra referenskunder är bl.a. NCC, Skanska, Räddningstjänsten m.fl.

Vi bedriver även e-butiker riktade direkt till privatpersoner (B2C).


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var