Vi söker kundservicemedarbetare till etablerat Energibolag

Om jobbet

Brinner du för kundrelationer? Har du en hög arbetsmoral där en positiv inställning är nyckeln till framgångar? Sök då tjänsten som kundservicemedarbetare redan idag! Vi ger dig möjligheten att utvecklas och där ambition belönas. Tjänsten är till vår kund verksamma inom energibranschen med placering i centrala Göteborg.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning kundservicemedarbetare. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är initialt 4 månader, och därefter finns mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att bemöta kunder i inkommande samtal och mail. Dina primära arbetsuppgifter är att:
  • Besvara frågor som avser kundernas avtal, fakturering, mätaravläsningar, elhandel samt nätavtal.
  • Arbeta med merförsäljning för att erbjuda kunden en bra lösning i syfte att skapa kundnöjdhet.
Du är en del av företagets kundserviceavdelning och arbetar i ett team på ca 30 personer. Avdelningen består av ett gott gäng, och du erhåller kontinuerlig utbildning för att utvecklas inom såväl branschen som i bemötande av kunder.

Vi söker dig som

Du kan i affärssammanhang på ett professionellt sätt kommunicera muntligt och skriftligt och har du har tidigare erfarenhet utav kundservice. Har du dessutom erfarenhet av en roll där du efter kundens bästa arbetat med merförsäljning ser vi detta som ett stort plus.

Vidare är det krav på:
  • Minst gymnasiekompetens
  • Kunna hantera svenska flytande i både tal och skrift då de flesta ärenden, samt kommunikation internt, sker på svenska.
  • God datavana och är väl insatt i Officepaketet
Det är meriterande om du har:
  • Har arbetat med CRM-system
  • Har erfarenhet från Energibranschen
  • Om du är flerspråkig.
Som person är du kommunikativ, har en utpräglad känsla för service och uppskattar teamarbete. Du trivs med att ha en bred roll där du får chansen att arbeta med både kundservice och försäljning. Därtill är du en ödmjuk person som sprider positiv energi omkring dig.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett energibolag och är verksamma inom flera produktområden. Bolaget arbetar för att skapa långsiktiga energilösningar utifrån ett hållbart miljöperspektiv.