Vi söker konsulter till jobb som truckförare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom verkstadsindustrin.
Du har examen från gymnasial verkstadsutbildning eller tidigare erfarenhet från verkstadsindustrin.

Krav:
Körkort B
Svenska i tal och skrift
Truckkort
Traverskort
Heta arbeten

Personliga egenskaper

Som person är du händig, ansvarstagande och gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor. Du är även strukturerad, självgående och noggrann i ditt arbete. Du är inte rädd för att ta i om det behövs då det kan förekomma tunga lyft i arbetet.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juli

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.