Vi söker konsulter till jobb inom industri.

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet inom industri. Du ska vara bekväm både med att arbeta i grupp och självständigt och därmed kunna fatta egna beslut. Att du är service-minded och kan arbeta direkt mot våra kunder är av stor vikt. Det är meriterande om du innehar truckkort och traverskort.

Krav:
Körkort B
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Truckkort
Traverskor
Heta arbeten

Personliga egenskaper

Som person är du händig, ansvarstagande och gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor. Du är även strukturerad, självgående och noggrann i ditt arbete. Du är inte rädd för att ta i om det behövs då det kan förekomma tunga lyft i arbetet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.