Vi söker en handläggare med juridisk erfarenhet

Academic Work · Juridik · 29 jan

Om jobbet

Har du studerat juridik och då fått kunskap kring delgivningsfrågor? Eller har du kanske arbetslivserfarenhet av just detta? Då har vi tjänsten för dig. Just nu söker vi en Handläggare med juridisk erfarenhet med start omgående för ett tillfälligt projekt om 2-3 månader. Ta chansen att samla på dig meriterande arbetslivserfarenhet

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en handläggare med juridiska kunskaper. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå ca. 2-3 månader. Alltså ett bra tillfälle för dig som vill samla på dig meriterande erfarenhet inom området och få en fot in på ett väletablerat och respekterat företag.

Du kommer att tillhöra företagets inkassoverksamhet och hantera juridiska frågor, där du tillsammans med andra jurister hanterar de olika delgivningsfrågorna. Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du självständigt att arbeta med uppdrag för våra delgivningskunder för olika typer av delgivningsuppdrag. Arbetet innefattar hantering av juridiska dokument där du har en etablerad kontakt direkt med uppdragsgivare samt deras delgivningsmän.

Vi söker dig som
  • Har juridisk erfarenhet inom delvigningsfrågor, antingen genom studier eller arbetslivet.
  • Erfarenhet från service och kundkontakt är meriterande
Som person gillar du att arbeta i en miljö med högt tempo. Samtidigt gillar du att agera spindel i nätet då du kommer samarbeta med kollegor och olika team internt samt ha mycket kontakt utåt. Stresstålig är ett absolut ett krav och där du på ett effektivt sätt tar dig an dina arbetsuppgifter samtidigt som du bibehåller god kvalitet.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 2-3 månader
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Vår kund är ett inkassobolag som bygger sin verksamhet på effektivitet, tillgänglighet och på en digital plattform. Genom stor specialistkunskap inom en mängd branscher har de skapat anpassade processer för att snabbt eller stegvis göra företag och privatpersoner skuldfria.