Vi söker dig som vill arbeta med kundsupport och försäljning till befintliga kunder

HK · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Tjänsten

Våra befintliga kunder är det viktigaste vi har. Vi rekryterar till ett att våra team som arbetar med support och försäljning till befintlig kund. Detta är en grym möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären och visa vad du går för på ett snabbväxande och mycket populärt företag. Du kommer att arbeta med både privat- och företagskunder, en erfarenhet som sitter fint på ditt CV och utvecklar dina egenskaper och förmågor. Kundkontakten sker via telefon och du arbetar i vassa affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget. I dagsläget består teamet av fem personer.

Detta är ingen callcentertjänst, inte heller är det kallförsäljning till nya kunder. I denna roll kommer du vara en nyckelspelare för våra befintliga kunder!

Vem är du?

För att övertyga oss om att du är rätt person är det viktigt att du har glimten i ögat, gillar att kämpa och tycker att ett bra genomfört arbete skall löna sig. Du är den som bidrar till en god stämning i teamet och som människor omkring dig kan lita på.

Detta ser vi som meriterande:

Gymnasieutbildning (gärna samhälle/ekonomi/natur)

Erfarenhet från kundsupport/försäljning

Mycket god dator- och systemvana

Du tycker om frihet under ansvar

Du tycker om tempo i arbetsdagen

Du är en grym lagspelare

Du skall tycka om att arbeta mot ambitiösa individuella mål och trivas i ett klimat med högt tempo där framgång föder framgång. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda?

Vill du ta del av Sector Alarms framgångssaga och bli en del av ett framgångsrikt team? Då är detta en tjänst som passar dig! Som medarbetare på huvudkontoret i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i nya fräscha lokaler. Vi har kollektivavtal med Unionen, erbjuder företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Till exempel erbjuder vi träning och massage på arbetstid, deltagande i olika lopp och lagtävlingar (Tough Viking, Varvstafetten, Vårruset, Midnattsloppet mm). Vi har också regelbundna afterwork aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling och quizkvällar. Våra värderingar Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lönen är fast med ett bra kompletterande provision och bonussystem - en bra insats skall löna sig, du bestämmer själv hur mycket.

Du kommer tillsammans med 150 fantastiska kollegor jobba från Sector Alarms huvudkontor i centrala Göteborg.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast möjligt.
Vänligen ansök via länken. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Nu har du tagit dig tid att läsa igenom annonsen - tveka inte att söka jobbet. Är du en stjärna vill vi verkligen träffa just dig!

Vi ser verkligen fram emot just din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget