Vi söker dig som har ett fordonsintresse och tycker om att meka.

Uniflex Sverige AB · Övrigt · Sista dagen!

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu efter dig som vill arbeta med att tvätta och blåsa rent maskiner hos en utav vår kund i Göteborg. Uppdraget är tänkt att pågå 2-3 månader med chans till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav;
  • Mottag utav maskiner samt tillbehör.
  • Tvätta och blåsa rent maskiner och rulla kabel o slang.
Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker denna tjänst har ett intresse av maskiner, och det är ett plus om du tycker om att meka. Som person är du är social och utåtriktad då du kommer ha viss kundkontakt. Har du dessutom truckkort och B-körkort ser vi detta som väldigt meriterande.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Övrigt
Underkategori
Mekanik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.