Veterankraft söker VVS möntörer för jobb omgående!

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker en noggran och ansvarsfull Veteran med hög kvalitetsmedvetenhet och stor social kompetens som kommer att arbeta med varierande VVS uppdrag ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter

Vi har många kunder som efterfrågar Veteraner med VVS erfarenhet. Uppdragen är av mycket varierande slag, så du måste vara beredd att lösa allt från läckande kranar till installation.

Vem är du?

Vi söker dig som är Veteran, gärna en pensionerad person med behörighet att arbeta med VVS installationer och som har mångårig erfarenhet från VVS branschen. Du ska vara van att arbeta ensam och utföra arbeten som kunden upplever kostnadseffektiva och med hög kvalité. Din sociala kompetens är viktig då du arbetar hemma hos privatpersoner, som oftast är pensionärer.
Yrkesbehörighet som VVS installatör är ett krav.
Körkort och tillgång till bil är en merit.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31 december, men gör gör löpande urval,så vi vill att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta

Ring Claes-Göran Lundgren, 031-310 76 64

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.