VD-assistent för kommande uppdrag

Om jobbet

Randstad arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och vi månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker spännande utmaningar och som vill bredda ditt kontaktnät. Vi ser ett ökat intresse hos våra kunder efter VD-assistenter och söker nu dig som vill jobba som konsult på Randstad för kommande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär administration och koordinering i form av kalenderarbete, resebokningar och koordinering av möten. Du kommer att föra protokoll under möten, både på svenska och engelska och du kommer att assistera din närmsta chef i det dagliga arbetet.

Din bakgrund

Du har utbildning inom administration eller motsvarande och det är mycket meriterande om du arbetat som VD-assistent tidigare. Du är van att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo och du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Du har god IT-vana och du är trygg i system som SAP och med MS Office. Du kommer att arbeta i en internationell organisation och det krävs därför att du talar och skriver engelska flytande.

Dina egenskaper

Som person är du analytisk och en problemlösare, du har ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta med andra och du är lyhörd. Du är starkt kommunikativ och känner dig bekväm med att kommunicera på olika nivåer, både internt och externt. Du har stor känsla för service.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Miriam Kheddache på tel. 072-988 94 06 eller Maria Johansson på tel. 072-988 94 24. Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.