Vass Säljare / Segmentansvarig till Göteborg - Scandinavian Friction

Om jobbet

Scandinavian Friction konstruerar och distribuerar vi specialanpassade friktionslösningar för industrier. Tack vare vår unika produkt- och applikationskännedom, samt branschens bredaste materialkunskap, löser vi våra kunders utmaningar snabbt, flexibelt och långsiktigt. Detta gör vi genom effektiva lösningar, som ökar kundens driftssäkerhet och totalekonomi. Trygghet, kvalitet och service får man på köpet.

Vi älskar motstånd! Scandinavian Friction fixar din friktion, oavsett om du vill ha mer eller mindre motstånd. Vi brinner för våra kunders utmaningar och att skapa optimala lösningar. Vårt mål är att inom kort vara den marknadsledande leverantören av friktionsmaterial till Energi - och Marinsektorn.

Som Segmentsansvarig Säljare ansvarar du för uppbyggnaden av segmenten Marin och Energi, genom att se affärsmöjligheter, bygga upp nya kundrelationer och utveckla befintliga affärer.
Du utgår från huvudkontoret i Göteborg och i nära samarbete med affärsområdeschefen kommer du att leda bolaget mot framtidens försäljning, vilket innebär att hjälpa våra kunder med effektiva och hållbara friktionslösningar. Du blir helt enkelt en viktig person för oss och våra kunder. Vidare ser vi att du har vana och vilja att resa i tjänsten, då dina kunder finns över hela landet.

För att vara framgångsrik hos oss krävs att du är van att hålla högt tempo och drivs av att göra affärer. Som person är du nyfiken, målfokuserad och engagerad i allt du gör. Du har en förmåga att skapa förtroende i dina affärsrelationer och trivs med att vara lyhörd och lösningsorienterad i dialogen med dina kunder.

Vi söker dig som
 • lyckas bygga nya kundrelationer, genom förtroende, engagemang, laganda och nyfikenhet
 • är i början av din karriär, med ambitionen och viljan att framgångsrikt lyckas utveckla och utvecklas
 • verkligen vill göra skillnad och har ett starkt säljdriv
 • har 1-3 års erfarenhet av strategisk nykundsbearbetning, B2B
 • har erfarenhet av lösnings-/konceptförsäljning (gärna teknisk, t ex konstruktions - och processtekniska produkter/tjänster, alternativt liknande inom/mot tillverkningsindustri, processindustri eller motsvarande)
 • har förmåga att initiera och utveckla affärsrelationer med beslutsfattare på flera nivåer
 • brinner för att hitta lösningar och lotsa dina kunder framåt i köp- och beslutsprocesser
 • har vana och vilja att resa i tjänsten
Vi erbjuder dig
 • en spännande utmaning där du kan ta initiativet att utveckla en branschunik verksamhet
 • en roll med fokus på försäljning, med möjlighet att utveckla strategier tillsammans med affärsområdeschefen
 • en viktig roll i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern - Addtech
 • kompetenta kollegor i ett bolag rustat för framtiden
 • bra förmåner och en mycket stor utvecklingspotential
 • en roll som ansvarig för uppbyggnaden av segmenten Marin och Energi
Vill du vara en viktig del i Scandinavian Frictions utvecklingsresa?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Om Scandinavian Friction & Teknikprodukter
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Försäljningschef
Säljsupport
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget