Vass frontendutvecklare till ett innovativt företag

Om jobbet

En av våra kunder, ett företag som har sina lokaler i centrala delen av Göteborg söker nu en vass och driven frontendutvecklare till sina interna mjukvaruprojekt. En långsiktig, fast tjänst i ett kreativt team med högt i tak.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på heltid och det finns mycket goda möjligheter till att vår kund anställer dig direkt på företaget med tiden, givetvis förutsatt att det finns ett ömsesidigt intresse för det.

Hur ser din arbetsdag ut?
Adeccos kund är ett innovativt och snabbväxande bolag som arbetar med projekt i nära samarbete med både stora och mellanstora bolag. Rollen som frontendutvecklare är bred och du kommer att få arbeta med både stort och smått. Vad sägs som att skapa webbapplikationer, utveckla kundlojalitetsprogram och dessutom designa hemsidor i marknadsföringssyfte på nationell nivå?

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i storlek och komplexitet, och en röd tråd i rollen är självklart CSS, HTML och JavaScript. Företaget du kommer att arbeta på lägger just nu ett stort fokus på utveckling av egenutvecklade programvaror där C5/mail i dagsläget är deras mest framstående tjänst som används av företagskunder över hela Sverige och runt om i världen.

Företaget bygger sina moderna, användarvänliga applikationer helt från grunden i React och PHP med SQL-databaser, med fokus på användarvänliga gränssnitt. I den här rollen får du möjlighet att bli en nyckelperson i ett starkt team med andra tekniska specialister som brinner för webbutveckling. På sikt ses det gärna att du får ytterligare ansvarsområden och företaget vill gärna ge dig möjlighet att utveckla dig själv och din kompetens.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är hungrig och älskar allt som har med webbutveckling att göra. Vi ser att din passion, glöd och ditt driv smittar ofta av sig på omgivningen. Och din nördighet kring teknik går absolut inte att kamouflera. Och tur är väl det. Team:et på företaget är precis likadant!

Du drömmer förmodligen om HTML, CSS & JavaScript-strängar. Du kan det djupt och grundligt och är löjligt bekväm i att koda ut sidor från scratch. Du kan även lite backend (PHP och SQL) för att sy ihop en helhet. Färdiga ramverk och script är ju liksom ingen sport. Du har suttit i många webbprojekt. Du är en driven teamspelare som vill se resultat och backar definitivt inte för nya utmaningar. För att bli framgångsrik inom bolaget är det viktigaste att du kan ta ansvar, vara ifrågasättande och är bekväm att ta egna beslut.

Kort sagt, du...
 • har passion för formgivning med ett genuint intresse för digital teknik
 • har en stark portfolio med digitalt fokus
 • är ödmjuk och prestigelös
 • har erfarenhet av att arbeta med UI/UX-design
 • är stresstålig och van vid att leverera hög kvalitet
 • är noggrann och har känsla för detaljer
 • har yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande
 • kan Photoshop, Illustrator, Indesign och Sketch som ett rinnande vatten
 • har grundläggande frontend-kunskaper (HTML, CSS)
 • har förståelse för system/webbutveckling
 • kan Motion Design
Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer.

Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Adecco IT & Engineering kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Vid eventuella frågor kring rollen, kontakta gärna ansvarig konsultchef Fredrik Ström vars kontaktuppgifter du finner nedan.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.