Värme/Ventilation

Premier · Bygg & Hantverk · 22 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För vår kund Gunnar Karlsen Sverige ABs räkning skall vi nu rekrytera en OVK besiktningskontrollant med placering i Göteborg,

Gunnar Karlsen Sverige AB expanderar nu vår verksamhet i Göteborgsområdet och söker därför en servicetekniker med erfarenhet från OVK, injustering och inomhusklimat. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. Vi söker dig som har ett intresse för att hållbara lösningar och energibesparingar. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden.
Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att besiktiga, driftsätta, injustera och utföra olika typer av servicearbeten i såväl nybyggda som ombyggda ventilationssystem. Du kommer huvudsakligen att vara ute och arbeta på fältet, samtidigt som en del administrativa arbetsuppgifter ingår. Som OVK-besiktningsman rapporterar du till Serviceledaren.
Ett exempel på löpande arbetsuppgifter är
  • OVK-besiktningar
  • Injusteringsarbeten
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Planeringsarbete med kundkontakt
Kvalifikationer

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Du som söker tjänsten är certifierad OVK-besiktningsman och har tidigare erfarenhet från branschen. Du har någon typ av drift- och underhållsteknisk utbildning eller motsvarande. Vidare är det meriterande om du har insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer.
Som person är du positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är flexibel, engagerad och ansvarsfull och har en god känsla för service. Du behöver vara en lagspelare men även kunna ta egna beslut och initiativ. Du är tillika en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del i ditt arbete. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, du har datorvana och innehav av B-körkort.

Ansökan
Vi samarbetar med Premier i denna rekrytering, vid frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta Christer Kellgren på telefon 0707-85841.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

GK-koncernen, inom vilken Gunnar Karlsen Sverige AB ingår, är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Vi levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. Företaget har sedan etableringen i Norge år 1964 haft en dynamisk tillväxt till dagens ca 2200 anställda och en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi finns lokalt i hela Norge, Sverige och Danmark.