Värme/Ventilation

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi rekryterar för kund en Kyl & Värmepumpstekniker.

Som kyl & värmepumpstekniker kommer du att resa ut till kunder som består av privatpersoner, företag och kommuner. Du kommer att hjälpa dem med både service & installation av kyla och värme. Tjänsten passar dig som tycker om att träffa många olika kunder och är mån om att alltid ge dem bra service. Arbetet kräver att du är tekniskt intresserad och att du håller en hög kvalitet på det arbete som du utför. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och att du kan ta eget ansvar.

Kvalifikationer

Du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder och är noggrann i ditt arbete. Du trivs att samarbeta med andra och jobbar gärna tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team. Utöver dina personliga egenskaper så behöver du goda kunskaper inom el, styr- och regler, kylteknik samt VVS och god datavana. Det är starkt meriterande om du har några års erfarenhet av yrket men vi välkomnar alla sökande.

Krav

Kylcertifikat
Heta arbeten
B körkort
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Johan Hallberg, 070-7858404

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.