Välbetalt extrajobb till student med lagererfarenhet!

Om jobbet

Har du erfarenhet av lager, är noggrann och trivs bra med att arbeta självständigt? Vi söker nu studenter till ett meriterande, välbetalt extrajobb på vår kunds lager i Västa Frölunda! Vi rekryterar löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två studenter som ska arbeta med orderplock. Man kommer att jobba ca två pass i veckan på vår kunds lager i Västra Frölunda.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kundföretaget. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer dina huvuduppgifter vara att arbeta med orderplock och packning av företagets produkter. Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Orderplock utifrån listor, både för hand och med plocktruck
 • Av- och pålastning av paket som skickas ut
 • Hjälpa dina kollegor och vara en del i att arbetet flyter på bra på lagret
Tjänsten är perfekt för dig som vill ha ett fysiskt arbete som omväxling från en stillasittande studentvardag.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar på dina studier
 • Kan jobba 2 pass i veckan
 • Tidigare har arbetat på lager
 • Innehar truckkort
Som person är du arbetsam och trivs med att jobba under ett högt tempo. Du är lojal och förstår vikten av att passa tider och göra mesta möjliga av din arbetstid. Du är en lagspelare som gärna tar egna initiativ för att bidra till att alla hinner med sina arbetsuppgifter. För att passa in i gruppen tror vi att du är en trevlig och positiv person med hög arbetsmoral.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan.
 • Arbetstid: Dagtid.
 • Placering: Västra Frölunda, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.