UX/UI designer med intresse för frontend

Om jobbet

Vill du vara med på ett spännande äventyr där resans mål kan komma att förändras och ta en helt annan väg? Drunknar du i excelark från chefen, pappersutskrifter från ekonomiavdelningen, listor på kylskåpet i fikarummet och känner en stor frustration över att digitaliseringen går trögt på arbetsplatsen? Om detta triggar igång en drivkraft hos dig så är du den vi söker, missa inte chansen sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Enfos räkning en UX/UI designer med frontend intresse. Avdelningen som söker utökning består idag av 30 personer uppdelade i 6 olika team. Varje team består av 4-6 personer och inriktningen på teamen ser ut på följande vis; fyra av teamen är utvecklingsteam, ett managementteam och ett team inom business implementation. Teamen lever och andas automation, smidig användarupplevelse och brinner för att ta självbetjäningen till kunderna på jobbet. De ser kreativitet och innovation som självklara delar för att utvecklas, utmanas och ha roligt på jobbet.

Denna avdelning på Enfo arbetar med deras produkt Zervicepoint. Zervicepoint är en webbaserad självbetjäningsportal som kan ersätta nästa alla administrativa uppgifter med automatiserade tjänster. Portalen har webbshopsliknande gränssnitt men processerna bakom är ofta komplexa för att kunna automatisera krävande processer. Anledningen till att de vill växa med ytterligare en medarbetare är för att kunna möta den stora efterfrågan hos sina befintliga och nya kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Enfo önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Enfo.

Arbetsuppgifter

Enfo ZervicePoint söker en passionerad UX/UI utvecklare som har en passion för agila utvecklingsmetoder och vill hjälpa till med att driva förbättringar för UI/UX genom hela kundföretagets organisationen.

Du kan effektivt kommunicera dina idéer och metoder och tydligt motivera dina beslut. Det är helt naturligt för dig att beskriva lösningar genom användarflöden, storyboards, wire frames, personas, prototyper, testfall och user stories. Du kommer att ge ledning och riktning för alla aspekter av vår UI/UX vision och strategi.

Det här är tjänsten för dig som vill växa i dina tekniska kunskaper, som trivs i en serviceinriktad roll och som vill jobba på en familjär arbetsplats där resor och sociala aktiviteter är vanligt förekommande.

Vi söker dig som
  • Relevant utbildning inom IT med minst 1års erfarenhet som UX/UI designer
  • UX Research and Design
  • UI Design
  • HTML/CSS/JavaScript och prototyping
  • Talar obehindrad svenska och engelska, detta krävs i kommunikationen och dokumentation både internt och mot kund.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom:

* Erfarenhet/kunskap inom C# och SQL, detta är dock inget krav för tjänsten.

Som person tror vi att du har en unik förmåga att förstå användarnas behov och balansera dem med teknisk genomförbarhet att utveckla design av världsklass. I ditt arbete kommer du samarbeta med en mängd olika roller, inklusive kunder, marknadsföring, produktchefer och utvecklare där du levererar budskapet i vår produktvision/story inom produkten ZervicePoint. Utifrån detta är det viktigt att du är social, har lätt för att samarbeta och ser en stor vikt i att hålla deadlines.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid, kontorstider.
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Affärsutvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Enfo Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av våra kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så de tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla deras kompetensområden är de nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

De driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer.