Utvecklingschef Hus Göteborg

Om jobbet

Vill du bli vår nya utvecklingschef?

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Till vår husverksamhet i Göteborg söker vi nu en driven utvecklingschef som tillsammans med oss vill lyfta verksamheten ännu en nivå. Region Hus Göteborg består av fem distrikt och vi verkar i Göteborg och i kranskommuner. Placeringsort är Göteborg.

Ditt uppdrag - Att driva verksamhetsutveckling i världsklass

Som utvecklingschef har du ett övergripande ansvar att tillsammans med regionens chefer organisera och genomföra utvecklingsarbete och verksamhetsstyrning. Du kommer att driva och samordna affärsutvecklingsprocesser, förändringsinitiativ liksom utvecklings- och utbildningsinitiativ. Du kommer att delta i olika forum och arbeta för att utveckla arbetssätt inom verksamheten.

Du engagerar och inspirerar

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att driva förändringsarbete samtidigt som du har en verksamhetsförståelse. Du har en hög kommunikativ förmåga och inser vikten av att samarbeta för att lyckas och nå mål. Du är lyhörd, analytisk med ett stort engagemang. Du har också god pedagogisk förmåga och vilja att dela med dig av din kunskap.

Vi ser att du har en högre akademisk examen inom teknik, ekonomi, kommunikation eller dylikt. Du bör ha jobbat med verksamhetsutveckling och förändringsledning på ledande nivå inom en stor organisation.

Ansök nu - Senast 20 december!

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Peter Samuelsson, Operativ chef, 010-448 43 39 eller Johanna Schäfer, HR Specialist, 010-448 30 18.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.