UTVECKLINGSANSVARIG TILL HOGIA BUSINESS PRODUCTS I STENUNGSUND

Sigma · Data & IT · 30 jan

Om jobbet

Hogia Business Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom Ekonomi-området. Vi har en bred produktflora inom Windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter. Idag är vi 30 personer som arbetar inom områden som produktledning, utveckling, test och användbarhet. Utvecklaren jobbar mycket med verktygslådan från Microsoft. Vi är ett drivet gäng som strävar efter ett kontinuerligt bygg- och leveransflöde och jobbar enligt SCRUM.

Är du intresserad av att programmera, gillar teknik men också att leda människor?
- Då är du den person vi söker!

Din roll och dina arbetsuppgifter
I rollen som Utvecklingsansvarig kommer du inte bara att programmera, du kommer även att leda ett gäng på åtta duktiga utvecklare. På förmiddagen sitter du kanske i ett utvecklingssamtal och på eftermiddagen varvar du programmering med förbättringsarbete. I teamet som du ansvarar för finns det gott om kompetenta och trevliga kollegor, alla systemutvecklare. Ni jobbar agilt och det finns även en Scrum Master som stöttar er.

Fördelarna att jobba på Hogia är många, vad sägs om att få chefsutbildning i Hogia-skolan? Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler med Hakefjorden som utsikt? Gratis parkering? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda på lunchen, då har du många kompisar här. Vill du hellre vara med och sjunga i Hogias kör eller kanske få massage på jobbet går det också bra.

Din profil
Teamet som du både kommer att arbeta i, och leda, jobbar med en av Hogias kärnprodukter, som har funnits under en längre tid och är väldigt betydelsefull. Applikationerna är i huvudsak skrivna i Winforms (VB6, .NET) och i WPF mot MS SQL Server. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av dessa tekniker. Delar av teamet arbetar med tilläggsprodukter till kärnprodukten som i huvudsak baseras på .Net, WCF, Rest, Aurelia samt nHibernate.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom systemutveckling och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.

Meriterande är kunskaper inom systemarkitektur. Om du har varit chef och ledare innan är det ett plus men absolut inget måste, duktiga utvecklare med ledarambitioner är lika välkomna!

Som person är du självgående och klarar att ta dig an komplicerade arbetsuppgifter på egen hand. Du har affärsförståelse och viljan att förbättra den verksamhet du är en del av. Problemlösning och fortsatt utveckling av dig själv är en självklarhet. För att trivas i denna roll så ser vi att du behöver vara engagerad, lyhörd och prestigelös.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Hogia-gruppen
Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.
Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.
I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.
Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare.
Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Sigmas externa rekryteringsbolag, Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia i Stenungsund. Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se eller 070-389 70 07.
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Susanne Hjälmered, 070-389 70 07

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget


Hitta hit

Stenungsund Visa på karta

Visa var