Utvecklare! Vart, när och hur vill du jobba?

Om jobbet

Mullvad är ett ledande bolag inom sitt område med hög tillväxtpotential!

Vår målsättning är att utveckla bolaget med offensivt och strategiskt arbete i kombination med höga ambitioner och starka värderingar. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas som innebär utveckling på alla fronter när det gäller allt från personal, säkerhet och teknik till internationell närvaro. Därför söker vi tillsammans med Oddwork en riktigt vass och kompetent utvecklare!


Om tjänsten som Utvecklare hos Mullvad

Som Utvecklare hos Mullvad kommer du att jobba hands-on, både med front- och backendutveckling, främst med fokus på att utveckla nya produkter inom säkerhet och VPN. I utvecklingsarbetet kommer du använda dig av Python, C, C++ eller Rust som programmeringsspråk. På serversidan kör vi Linux.

Som en del av ett mycket starkt utvecklingsteam arbetar du i nära samarbete med de andra utvecklarna på Mullvad. Du förväntas att med egna idéer och inputs bidra till utvecklingen och underhålla det som finns idag i allt från skapande, design och implementation. Du arbetar med frihet under ansvar och får möjligheten att planera din egen arbetstid.

Vi söker dig som...
... älskar utveckling och som har ambitionen att tillsammans med oss vara med vår resa och nå vårt gemensamma mål - att förhindra censur och övervakning på internet.

Du är initiativrik, lösningsorienterad och ser fram emot att komma med nya infallsvinklar för hur man kan förbättra befintliga samt utveckla nya produkter. Som person är du driven, positiv och har en god förmåga att kommunicera. Vi tror att du i grunden är en riktigt slipad utvecklare med stort intresse för Open Source.

Vi ser att du har kunskap och praktisk erfarenhet av utveckling som du antingen fått genom utbildning och tidigare arbete eller genom att du lärt dig på egen hand och själv utvecklat dina kunskaper. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med produkter inom säkerhet men det absolut viktigaste är att du är en riktigt vass utvecklare! Du hanterar både engelska och svenska flytande i såväl tal som skrift.

I arbetet är det bra om du har kunskap inom OpenVPN, Linux, Git, Windows, OS X, Qubes, Ansible, Python.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Amagicom AB som driver Mullvad.

Vad Mullvad erbjuder dig
Mullvad erbjuder dig en betydelsefull och spännande roll i ett bolag med hög kompetensnivå, tydliga visioner och en stark framtidstro. Hos oss får du möjligheten att planera din egen arbetstid och befinna dig vart du vill i världen för att utföra ditt arbete. Du kan läsa mer om Mullvad här!

START: Omgående

PLATS: Göteborg med flexibilitet

OMFATTNING: Heltid med flexibilitet

KONTAKT: Consultant Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-04

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget