Utvecklare/programmerare molnbaserade tjänster

Om jobbet

Vi söker nu efter en engagerad utvecklare/programmerare som vill jobba på ett spännande företag med molnbaserade lösningar. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av programmering, men det är inte ett krav.

Vi har högt i tak med en hög kreativitet och vill att alla är med och påverkar. Med en back-end som bygger på ASP.NET Core och en front-end som använder sig av Facebooks populära React-ramverk arbetar vi aktivt för att ligga i teknisk framkant. Vi driftar våra lösningar genom Microsofts Azure-tjänst.

Meriterande
- Som person är du en kreativ problemlösare, flexibel, självständig och med ett genuint intresse för programmering, datorer och nya tekniker.
- Kunskap inom serverutveckling på Microsoft-stacken och/eller modern webbutveckling.
- Högskoleexamen inom data/IT eller motsvarande - Erfarenhet inom UI/UX, responsiv design och CSS3
- Kunskap om React, Webpack, Typescript, SASS, SQL Server, EntityFramework,
Git och Powershell

Vi ser fram emot din CV och ett kort personligt brev till: jobb@timeplan.se

Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Lundgren (utvecklingsansvarig), jonas.lundgren@timeplan.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Exsens AB är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför mobila lösningar för personalintensiva branscher. Vår huvudprodukt, Timeplan, är ett webbaserat personalhanteringssystem som hjälper våra kunder att schemalägga, tidsrapportera, hantera lön och kommunicera på ett optimalt sätt.

Våra smarta lösningar ger stora tids- och kostnadsbesparingar för våra kunder.

Exsens AB har med Timeplan haft en kraftig tillväxt sedan starten 2006 och vi har idag hundratals nöjda kunder inom många olika branscher i Norden.

Vi genomför nu en kraftig satsning för att ta nästa kliv in i framtiden!


Hitta hit

Visa var