Uthyrare

Jobbet.se · Administration · 19 dec

Om jobbet

Nu förstärker vi organisationen med en UTHYRARE av BOSTÄDER (Vikariat/projektanställning ca 1 år) med stor passion för kundvård och ett genuint intresse för människor!

Tycker du - liksom vi - att bostadsbranschen är fantastisk? Har du ett passionerat intresse för människors boende? Ett brinnande intresse för hyresjuridik? Då är det här jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du är ansvarig för att uthyrningsprocessen för bostäder med tillhörande utrymmen sker utifrån gällande policy och rutiner. Du hanterar uthyrningar från uppsägning till urval av ny kund. Du handlägger andrahandsuthyrningar och direktbyten, sköter kundreskontra, kravhantering och avbetalningsplaner. Vid behov hjälper du till i reception, med felanmälan, vid besiktningar och visningar samt med vårt Plusval.

Tjänsten, som är på heltid, är en tillfällig förstärkning av befintlig organisation, ingår i vår avdelning Förvaltning, där Åke Viggedal är chef.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har utbildning i och ett stort intresse för hyresjuridiken, kanske har du utbildat dig till fastighetsvärd eller förvaltare.

Du har ett stort kundfokus och du är bra på att samarbeta och kommunicera med alla slags människor. Du arbetar strukturerat med rätt prioritering. Du är flexibel och gillar att ha många saker i gång samtidigt. Utöver det är du handlingskraftig och kreativ. Självklart delar du våra värderingar - Modig, Delaktig, Tydlig och Trovärdig.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där beslutsvägarna är korta och kundfokuset stort. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nyproduktion.

Din ansökan vill vi ha senast 19 december 2016.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
Annette Andersson, personalansvarig Tel. 031-720 84 51
Ulf Bergh, facklig företrädare Unionen Tel. 031-720 84 32

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Mölndalsbostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar ca 3 500 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är 72 medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision - att ständigt utvecklas till en bättre värd i Mölndal med hjälp av vår värdegrund - Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.