Utesäljare med driv

Om jobbet

Starke Arvid AB tillverkar, marknadsför och säljer utrustning till byggindustrin och entreprenad under varumärkena Starke Arvid och Fjärås of Sweden. Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att utveckla de redan starka varumärkena ytterligare, genom ett långsiktigt tänkande och genom att förmedla kundnyttan till våra samarbetspartners. Du är en proaktiv person som finner det stimulerande och utvecklande att, med ca 150 resdagar om året, jobba med hela Sverige som din marknad och tar ett stort eget ansvar.

I ditt arbete så kommer du att bearbeta befintliga kunder genom besök, utbildning, demonstrationer, mässor och olika typer av kundaktiviteter. Vår viktigaste uppgift är att bidra i kundens effektiviseringsprocess, varför du gärna får ha erfarenhet av detta inom bygg, entreprenad, och maskinuthyrning,

Starke Arvid har en utpräglad tillväxtambition vilket ställer stora krav på målbildsuppfyllande inom alla områden, men i allra högsta grad inom försäljningen. Vi söker helt enkelt dig med höga ambitioner som vill utvecklas i ett starkt företag med möjligheter.

Meriterande med dokumenterad säljerfarenhet samt teknisk förståelse och intresse. Du gillar att arbeta strukturerat och sätter stort värde på långsiktiga relationer. Du är en social, prestigelös och självgående person som är lyhörd och kommunikativ.

Du har goda kunskaper i Windows Office och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du utgår från huvudkontoret i Ljungskile.

Urval sker löpande under hösten 2016.

För mer information, kontakta Daniel Gustafsson, Sales Manager. daniel.gustafsson@starkearvid.se

För mer information om företaget se,
www.starkearvid.se
www.fjarasofsweden.se

Ansökningar skickas till: rekrytering@starkearvid.se
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Daniel Gustafsson, 0522-670104

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Starke Arvid AB tillverkar, marknadsför och säljer utrustning till byggindustrin och entreprenad under varumärkena Starke Arvid och Fjärås of Sweden.


Hitta hit

Uddevalla Visa på karta

Visa var