Utesäljare

Om jobbet

Vi växer och behöver en grillintresseradUtesäljare till Gourmetpannan AB

Tjänsten
Ett roligt och omväxlande jobb som säljare. Din uppgift blir att marknadsföra och sälja Gourmetpannans produkter. Fokus i säljarbetet ligger på bearbetning av våra återförsäljare och deras butiker (ca: 400), men också att delta på mässor, både publika och professionella. Du kommer att jobba med marknadsledande produkter som är mycket uppskattade på marknaden. Du kommer att sälja våra produkter samt ansvara för utbildningar och demonstrationer av dessa, ibland även på helger. Ditt arbetsfält är egentligen hela Sverige, men i praktiken så kommer du att jobba där våra kunder finns idag och det är mellan Uppsala i norr och Malmö i söder. Placering i Göteborg.

Din profil
  • Du som söker har ett genuint intresse för utomhusmatlagning och grill.
  • Serviceorienterad och du gillar att vara ute bland folk.
  • Positiv attityd och du tycker om att bygga nya och långsiktiga relationer.
  • Vana att arbeta självständigt, målinriktat och har ett stort driv.
  • Du har erfarenhet av och trivs med att resa. Räkna med tre resdagar i veckan.
KvalifikationerVi söker dig som tycker det är roligt att sälja och gillar att träffa människor. Du har jobbat inom detaljhandeln eller kanske inom restaurang och har arbetat som utesäljare tidigare. Du måste ha jobbat som utesäljare i minst tre år så du vet vad det innebär med resor i jobbet. Du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har som lägst B-körkort och egen bil.

Kontakt
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miro Miosik, VD på 0708-500372.

Välkommen med din ansökan! Gourmetpannan AB startade 2010 och affärsidén är att producera, marknadsföra och sälja stora stekhällar för matlagning utomhus. Vi har under åren komplettrat vårt produktsortiment med egna terassvärmare, rökar, grillar mm. Vi är idag 3 anställda och levererar till närmare 400 butiker runt om i Sverige. Vårt centrallager drivs av ett tredjeparts logistikföretag, ColliCare. 2015 startade vi Sveriges första GrillShop, med inriktning på att leverera produkter för matlagning utomhus men också "mjukvara" i form av grillsåser och kryddor sk. Rubs. Vi har ca 50 olika grillsåser och 50 rubs.Vi är ett innovativt och kundorienterat företag där beslutsvägarna är korta och alla tar sitt ansvar för att jobbet blir gjort.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!