Uniflex söker terminalarbetare/truckförare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi på Uniflex truckförare med terminalerfarenhet som kan jobba 2-skift hos en av våra kunder.
Arbetstiden är förlagd dagtid och kvällstid. Arbetsuppgifterna är terminaluppgifter/lageruppgifter innehållande bland annat paketsortering, in och utlastning samt truckkörning.
Tjänsten är en visstidsanställning med goda förutsättningar för en tillsvidaretjänst.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort A & B samt truckerfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av terminalarbete/lagerarbete
Meriterande om du har:
  • ADR 1.3
  • Erfarenhet av motviktstruck och skjutstativtruck
Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, gillar att jobba fysiskt, har hög arbetsmotivation och en positivt och härlig energi som smittar av sig till dina arbetskollegor. Som person behöver du också vara noggrann men effektiv när det kommer till att utföra uppgifter.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.