Uniflex söker nya medarbetare som vill arbeta deltid, 2-3pass i veckan.

Om jobbet

Jobbeskrivning

Den här annonsen vänder sig till dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi kommer inte att behandla ansökningar som inte specificerar detta.

Vi söker nu personer som är sugna på att jobba extra inom lager/terminal Arbetsuppgifterna kan vara allt från containerlossning, plock, pack, truckkörning och övriga lager/terminaluppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av truckkörning (motvikt)

Vi erbjuder arbetspass 2-3 gånger i veckan. Arbetstiderna är: 14:30-20:30 (6h)

Personliga egenskaper

Kravprofil:
  • Truckkort A+B
  • Arbetserfarenhet av truckkörning, B1 (motvikt)
Meriterande om du har:
  • Terminalerfarenhet
  • ADR 1.3
Personliga egenskaper:
- För att passa i den här tjänsten krävs att du är flexibel och hungrig på att arbeta.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Marcus Haglund

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.