Underhållstekniker till Målerifabriken, Volvo Cars

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
 • Säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning
 • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på utrustning och processflödet för högautomatiserad produktionsutrustning
 • Ombyggnads- och förbättringsarbeten i produktionsutrustningen
 • Utredningsuppdrag avseende tekniska störningar
 • Programmering samt felsökning i PLC
 • Arbeta i olika nätverk inom organisationen samt leverantörer.
Din bakgrund

Vi söker dig som har:
 • 2-4 års gymnasial utbildning med inriktning mot drift/underhåll, processautomation alternativt mekanik/hydraulik
 • Teoretisk el-kompetens motsvarande begränsad behörighet BB1
 • B-körkort
Meriterande är om du har kunskap/erfarenhet från processindustri eller kunskap/erfarenhet från underhållsarbete samt verkstadsarbeten. Vidare ser vi självklart att besitter du kunskap inom styrsystemet Siemens, underhållssystemet Maximo, Office-programmet är det ett plus.
Även meriterande om du har truckkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har mycket god social- och samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Målmedvetenhet, initiativtagande och god strategisk förmåga samt att ha ett helhetsperspektiv är viktiga egenskaper som efterfrågas. Vidare är det viktigt att du är ordningsam, flexibel och självgående. Du är dessutom säkerhetsmedveten samt öppen för förändringar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Tillsvidareanställning
 • 2-skift/nattskift/helgskift
 • Göteborg
Tillträdesdag

Enligt ök.
Urval och intervjuer sker löpande.
I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen att söka redan idag!

Information

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

På Volvo Car Torslanda är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier - med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Torslanda platsen där du kan nå framgång.

Nu söker Volvo Car i Göteborg underhållstekniker till vår underhållsavdelning inom Målerifabriken. Här får du vara en del av framtidens processteknik i ett expansivt skede.

Produktionen är uppdelat i tre fabriksområden, karossfabrik, måleri och monteringsfabrik. Produktionen bedrivs genom skiftarbete med varierade former. Som underhållstekniker inom Målerifabriken får du vara en medspelare i ett expansivt skede gällande framtidens processutrustningar och robotpark. Den högautomatiserade produktionsutrustningen består av PLC-system, robotar, transportsystem, ugnar, ventilationssystem och produktanpassad mekanik.