Underhållstekniker sökes till känt företag.

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi nu en underhållstekniker till vår kunds underhållsavdelning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex ansvarar för rekryteringsprocessen och att anställningen kommer att vara direkt hos kund.

Arbetsuppgifter innefattar akuta och förebyggande underhåll samt att även utveckla underhållsarbetet. Du kommer att arbeta med säkerhet, arbetsmiljö och miljökrav. Vid eventuella fel och brister rapporterar du detta till underhållschefen.

Meriterande:
  • Utbildning inom verkstadsmekanik/industriteknik eller motsvarande.
  • Datorvana
Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik och har ett mekaniskt intresse. Du har lätt för att arbeta i grupp men även självständigt arbete förekommer. Du är ordningsam, bra på att prioritera och kommunicera med interna kunder.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.