Tysktalande supporttekniker

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en språkkunnig supporttekniker för start så snart som möjligt.

Uppdraget är ett hyrköp på cirka ett år med goda möjligheter att gå över och bli anställd direkt av kundföretaget.
Som supporttekniker kommer du ge support per telefon eller i möte med användaren, via remote via Remote Desktop och Citrix Directory mot klienter, PC, laptop och servrar. Vidare kommer du att arbeta i Active Directory genom att skapa konton, hantera behörighet, skapa mailkonton, problemsökning. Du kommer att arbeta i Office365, Administrera Outlook, Sharepoint, hantering av mailflöden och SCCM. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att installera/avinstallera program åt användare. Även allt inom hårdvara ingår i rollen, till exempel att byta toner på skrivare, byta ut skrivare, PC och klient, byta ut nätverkskablar etc. Telefoni i form av att registrera nya telefoner, lägga upp mailkonton, generell guidning till användare ingår i arbetsuppgifterna som supporttekniker hos vår kund.

Vi söker en språkkunnig person vars svenska, tyska och engelska är flytande - i både tal och skrift.

Din profil
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som supporttekniker i Windowsmiljö. Om inte, kanske att du är van vid att vara service minded över telefon och har ett stort IT-intresse. Har du rätt inställning och har lätt för att lära är det en god förutsättning för att lyckas hos vår kund.

Det är viktigt att du är språkkunnig då du kommer att ge support åt användare på svenska, tyska och engelska.

Som person är du mogen och noggrann, har en bra moral och besitter en god analytisk förmåga. Rätt person är social, trevlig och har en hög känsla för service.

Körkort B är meriterande men inget krav.

Känner du igen dig? Tveka då inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, supporttekniker, helpdesk, help desk, tyska, tysktalande, konsult, consultant, data, Västra Frölunda, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?