Truckmontör sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi nu en duktig truckmontör med några års erfarenhet inom liknande arbeten. Du kommer bli visstidsanställd av oss på Uniflex i 6 månader och utförs ett bra arbete finns det mycket goda chanser till en anställning direkt hos kund.

Du kommer arbeta med service och reparationer av motvikts- och lagertruckar. Du skapar bra kontakter med företagets kunder och det är viktigt att den utrustningen du levererar fungerar exemplariskt.

Krav:
  • Teknikst gymnasial utbildning och/eller erfarenhet ifrån service och reparationer av fordon
  • PC-vana
  • Körkort B
Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad som tycker om att träffa kunder. Du har en hög social kompetens och lätt för att skapa goda kundkontakter. I ditt arbete ser du lösningar och tycker om att arbeta mot uppsatta mål.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.