Truckförare sökes

Om jobbet

Vi behöver förstärka vår personalgrupp med drivna truckförare till kunder i Göteborg med omnejd. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till våra kunder.

Uppdragen ska tillsättas inom kort, för rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker duktiga truckförare till våra kunder i Göteborg och Göteborgsområdet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan variera från renodlad truckförare till att varva körandet med lager- och produktionsarbete. Du kommer att ha hjälpmedel men bör vara beredd att arbeta med kroppen. På daglig basis kommer du att köra truck av olika slag och bred erfarenhet av truckkörning är därför meriterande.

Din bakgrund

Du är händig, har en god fysik och trivs bra med ett fysisk krävande arbete. Du har erfarenhet av att köra truck inom industri och har A och B behörighet, det är även meriterande om du har behörighet till travers.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Du har även ett övergripande tänk som gör att du lätt kan förstå processer och din egna del i detsamma.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.