Truckförare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi har nu en ökad efterfrågan från våra kunder på duktig och erfaren personal inom lager. Har du tidigare jobbat med truckkörning, orderplock, ompackning, kvalitetskontroller eller andra lageruppgifter så ska du söka idag! Här erbjuder vi dig ett jobb där du får chansen att prova på lagerjobb av diverse slag. Är du intresserad av att utvecklas och få varierande erfarenhet så har vi jobbet för dig.

Ditt tjänstgöringsområde kommer att vara Stor-Göteborg och dina arbetstider kan komma att variera. De flesta av våra kunder jobbar på dagtid men även kvällar, natt och skift förekommer.
Kraven för att söka tjänsten är att du har truckkort för A och B truckar samt någon erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare.

Det är meriterande om du har B körkort och tillgång till bil.

Kravprofil:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av någon form av lagerarbete
Meriterande:
- Körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är:
  • Punktlig
  • Stresstålig
  • Flexibel
- Redo att hugga i
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.