Traversförare till företag i Älvängen

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en lagerarbetare till produktion i Älvängen.

Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av traverskörning av betongpålar samt generellt lagerarbete. Du kommer att arbeta tillsammans med tre kollegor som vägleder och hjälper dig i arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Avlastning av pålar och placera dem rätt på lagret.
  • Laga pålar som gjutskadats och skanna ut de som är trasiga med orsakskod.
  • Lasta lastbilar enligt plocklista och följesedlar.
  • Ta emot leveranser av material.
  • Underhåll och ordning och reda på lagret.
  • Rapportera avvikelser i kvalitén.
Din profil

Är du vår kunds nästa lagerarbetare?

Vi söker dig som:
  • Har traverskort.
  • Har körkort och tillgång till bil.
  • Kommunicerar flytande på engelska.
Det är meriterande om du har truckkort (terminaltruck) och utbildning för fallskydd.

Som person är du arbetsam och utför alltid dina arbetsuppgifter med största noggrannhet. Du är inte rädd för höga höjder och du har en god fysik då tjänsten innebär en del tunga lyft. Vidare har du också en positiv inställning och du gillar att samarbeta tillsammans med kollegor.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Älvängen
Omfattning: Heltid, tillsvidare med arbetstider mellan 06.00-17.00 (8 timmar om dagen).

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vår kund tillverkar betongpålar som används till bland annat broar, hamnar, industri och hus. I dagsläget arbetar 18 personer på lagret med gjutning, lager och svets. Detta är en varierande och utmanande tjänst där du kommer ingå i ett team som gillar att ha roligt tillsammans.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.