Transportledare - Krantransport

Om jobbet

Fraktkedjan Väst fortsätter att växa inom alla affärsområden och vi vill nu förstärka transportledningen på kranavdelningen i Mölnlycke med en erfaren transportledare. Vi ser gärna att tjänsten tillträdes 2017-02-01.

Hållbarhet och långsiktighet är alltid i fokus hos oss så du kan räkna med en trygg arbetsplats med en stark familjär känsla.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att ingå i en grupp om tre personer som ansvarar för transportledning av våra kranfordon inom både anläggning och distribution.

En stor del av arbetet innebär telefonkontakt med kunder, åkare och chaufförer samt orderregistrering, bokning och planering i affärssystemet TDX. Det är därmed viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Du bör ha lokalkännedom i Göteborg med omnejd och ha erfarenhet av krantransporter, både inom distribution och anläggning.

Tidigare arbete som kranförare är meriterande.

Arbetsuppgifter
Ordermottagning, transportledning, dagliga kundkontakter, telefonförsäljning, prissättning, fakturering, uppföljning.

Kompetenskrav
Erfarenhet/kännedom kran/krantransporter, förmåga att arbeta i grupp, kundorienterad, social kompetens, resultatmedveten, förmåga att fatta snabba men hållbara beslut, datorvana, stresstålighet.

Kompletterande information om tjänsten lämnas av Trafikchef Anläggning Mölnlycke, Joakim Johansson, telefon 070-985 75 24.

Ansökan med CV samt personligt brev vill vi ha oss tillhanda senast 2016-12-11, via mail, alternativt till adress:

Fraktkedjan Väst Anläggning AB
Att. Joakim Johansson
Fraktvägen 2
435 33 Mölnlycke

joakim.johansson@fraktkedjanvast.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Joakim Johansson, 070-985 75 40

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Fraktkedjan Väst med affärsområdena anläggning och distribution som kärnverksamhet har som mål att vara Västsveriges ledande transportföretag.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla led som en integrerad del av vår affärsverksamhet. Oavsett vilket affärsområde du kommer i kontakt med så kan du räkna med ett professionellt bemötande där en helhetslösning ligger i fokus.

Fraktkedjan Väst levererar transport- och logistiklösningar till de flesta av regionens storföretag vilket har bidragit till vår stadiga tillväxt under de senaste 10 åren.

Inom regionen sysselsätter vi ca 350 fordon och omsätter ca 600 Mkr.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var