Training-/metodutvecklare sökes till unico consulting ab

Om jobbet

Vill du arbeta med support och utbildning? Är du dessutom junior och vill få en första inblick i PLM-området? Vi söker dig med en ingenjörsbakgrund till rollen som Training-/metodutvecklare. Låter det intressant? Fortsätt läs nedan och skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Unico Consultings räkning en Training-/metodutvecklare. Unico Consulting erbjuder spetskompetens med fokus på PLM (Product Lifecycle Management) hos sina kunder. I detta fall kommer du att arbeta via Unico Consulting på Volvo Manufacturing. Där kommer du i att arbeta i programvaran Teamcenter med bland annat olika typer av utbildningsinsatser samt agera support för de anställda på Volvo Manufacturing. Arbetet innefattar även att effektivisera och utveckla miljöer genom metodutveckling där allt sker ur ett PLM-perspektiv.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unico Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unico Consulting. Unico Consultings intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Training-/metodutvecklare kommer dina arbetsuppgifter att variera. Återkommande moment kommer innebära att:
 • Genomföra utbildningsinsatser
 • Skapa kundanpassade utbildningar
 • Support i Teamcenter Manufacturing Engineering
 • Aktivt arbeta med metodutveckling samt underhåll av metoder
Tjänsten passar dig som är junior i din karriär och vill få en första inblick inom PLM-området. Vidare är du en perfekt kandidat om du i olika sammanhang gillar att arbeta nära andra människor. För rätt person finns det stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad och har en ingenjörsutbildning inom Production Engineering eller liknande
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Är intresserad av att supporta och utbilda personal i tekniska system och skapa dokumentation till dessa
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har kunskaper inom Teamcenter
Som person är du utåtriktad, har hög social kompetens samt god kommunikativ förmåga. Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är det viktigt att du är lösningsorienterad, initiativ- och ansvarstagande samt påvisar värde och nytta för kund.

Övrig information
 • Start: I januari 2017
 • Omfattning: Heltid, 08.00-17.00.
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

UNICO verkar inom hela PLM-området, men företrädelsevis kring PDM, CAD, MultiCAD och integrationer. De jobbar med utveckling och effektivisering av utvecklingsprocesser. Utvecklingsuppdrag såväl som support, utbildning, dokumentation och rådgivning.

Nyckelkompetenser är projektledning, NX, Catia, Visualisering och djup och bred Teamcenterkunskap. Nyckelområden utöver ovan är CAM och System Engineering.
Deras affärsstrategi är att erbjuda spetskompetens inom PLM/PDM och CAx såväl i Sverige som internationellt. Detta för att kunna erbjuda kunden en totallösning. Kvalitet är tongivande och går alltid före kvantitet.