Trafikplanerare till Taxi Göteborg

Om jobbet

Om tjänsten

Vi rekryterar nu en ny medarbetare till Taxi Göteborg. Är du flexibel, gillar att arbeta i högt tempo och med varierande arbetstider samt har god lokalkännedom? Då är denna tjänst rätt för dig!

Tjänsten som trafikplanerare innebär att du har ansvar för det dagliga taxiflödet av de taxibilar som är ute i trafiken. Du ser till att rätt bil finns tillgänglig för beställande kund. För att få en övergripande koll på bokningarna krävs det att du har god framförhållning och kan planera på mest effektivt sätt. Du kommer planera styrningen av trafikflödet genom tät kontakt med förarna samt övriga kollegor inom kundtjänst. Tjänsten innebär även att du hjälper till med inkommande bokningssamtal och stöttar dina kollegor i den dagliga driften.

Tjänsten som trafikplanerare innebär skiftarbete med förlagd arbetstid dag, kväll, natt och helg.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till de förändringar som kan ske i ditt dagliga arbete. Du är stresstålig, har bra samarbetsförmåga och trivs med att följa rutiner. Vi tror att du tidigare har jobbat med liknande arbete inom taxi eller kommer från logistikbranschen där det kräver ett logistiskt tänk för att planera och koordinera inom trafik. Svenska och engelska i tal samt god lokalkän-nedom är ett krav för dig som söker tjänsten. Som person är du nyfiken, ödmjuk och positiv. Du trivs med att koordinera och kan hantera pressade situationer.

Vi erbjuder

Arena Personal erbjuder en komplett rekryteringstjänst, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och väl utvecklade kontaktnät vilket gör att vi kan åta oss rekryteringar av såväl specialister, chefer och medarbetare på alla nivåer.

Arenakoncernen består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal och World Class som tillsammans er-bjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Mejla Carola Bergh

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss