Träffsäker Analytiker sökes till Göta Energi

Om jobbet

Göta Energi är ett av Sveriges största elhandelsbolag och ingår i norska Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner. Som elbranschens uppstickare är Göta Energi inne i en spännande tillväxtfas, vi är stora men vill bli ännu större!

Vi har idag kunder över hela Sverige och lägger stort fokus på god service. Ett bevis på det är när vi 2015 vann SM i telefoni och kundservice i klassen Miljö & Energi. Till vårt nya huvudkontor mitt i centrala Göteborg, söker vi nu tillsammans med Oddwork en Träffsäker Analytiker som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Arbetsuppgifter
I din roll som Analytiker hos Göta Energi kommer du att ha ett övergripande ansvar för att rapportera nyckeltal och KPI:er för olika försäljningsaktiviteter. Du kommer att analysera olika typer av kunddata för att bidra med nya insikter i företagets pågående förbättringsarbeten. I tjänsten kommer du vidare att arbeta med listmanagement för Göta Energis uppsökande försäljningsverksamhet samt löpande genomföra förbättringar i databaskvaliteten. Du kommer på ett pedagogiskt vis rapportera till bolagets försäljningschef och din roll kommer att utgöra en nyckelresurs för att stötta bolagets Telemarkering-verksamhet.

Vi söker dig som...
... är en driven, proaktiv och självgående person med intresse för analytisk arbete! För rollen är det ett krav att du har en akademisk examen inom statistik, ekonomi eller teknik. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom säljstöd, analys och/eller säljcontrolling samt att bearbeta stora volymer data. Du är skicklig i att skapa diagram och tabeller i Microsoft Excel och vi ser det positivt om du har vana av andra statistikvertyg såsom exempelvis SPSS och/eller R.

Som person är du strukturerad, noggrann och drivs av att utveckla befintliga rutiner och arbeta självständigt men som en viktig del av ett team. Du är social och prestigelös samtidigt som du tar egna initiativ och tycker om att göra verklighet av nya idéer, såväl dina egna som andras. Vi värdesätter din förmåga att analysera data och vidareförmedla kunskap till övriga intressenter inom företaget. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktig för denna roll.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Göta Energi AB i 12 månader, med mycket goda möjligheter till tillsvidare anställning.

DU ERBJUDS...
... en viktig och betydande roll i Göta Energis fortsatta framåtmarsch! Goda möjligheter kommer att finnas att växa tillsammans med bolaget samt fortsätta din yrkesmässiga utveckling.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Föräldrarvikariat 12 månader (mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning).

PLATS: Göteborg

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-15

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget