Trädgårdsanläggare

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker Uniflex dig som vill arbeta med trädgårdsanläggning i Billdal med omnejd. Företaget arbetar med anläggning av utemiljö i park- och bostadsmiljöer.

Du utgår ifrån Billdal i ditt arbete. Din arbetsdag innefattar därefter att tillsammans med kollegor ta dig till företagets kunder för att uträtta anläggningsarbete såsom sätta plattor, stenläggning med mera.

Arbetet är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid 07:00-16:00 måndag till fredag.

Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet av anläggningsarbete. Du skall se positivt på att tillbringa större delen av dagen utomhus och dessutom vilja arbeta med kroppen.

Krav för tjänsten:
  • 1 års erfarenhet av liknande arbete
  • B-körkort
Meriterande:
- Tillgång till bil

Personliga egenskaper

- Noggrann i ditt arbetssätt
- Samarbetsvillig i din relation till kollegor
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Naturvård
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.