Träarbetare/Snickare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan variera, därför är det meriterande med bred kompetens (t.ex. innerväggar, ytterväggar, montering av inredning).
Företagets säte är i Ulricehamn, men har nu fått ett uppdrag i Göteborg.

Kompetenskrav:
  • Yrkesbevis som snickare + vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet (alternativt många års erfarenhet om du saknar yrkesbevis)
  • Positiv inställning med förmåga att jobba självständigt samt i team.
  • Bör kunna visa goda referenser från tidigare arbete.
  • Körkort B + bil
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har blandad erfarenhet från att arbeta både med nyproduktion och ombyggnation, in och utsida. Du bör ha god vana att läsa byggnadshandlingar. Yrkesbevis är meriterande. Det är viktigt att du vill utvecklas i din nuvarande roll som snickare och att du vill lära dig mer inom hantverket och samtidigt vilja dela med dig av dina kunskaper. Du har en god förmåga att samarbeta samt känsla för planering. Som person är du självgående, positiv och är inte rädd för att ta i. Ett sunt leverne och bra fysisk förmåga är viktigt i det här yrket. Du vet att ett bra utfört arbete leder till fler trevliga uppdrag och är mycket mån om att bidra till att företaget har ett gott rykte i branschen.

Krav

Körkort B och bil
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.