TNG IT Digital söker Testare för uppdrag i Göteborg

TNG Group AB · Data & IT · 9 nov

Om jobbet

Vi söker testare som är grymma på att hitta fel och som konstruktivt kan förmedla testresultat, för nya spännande uppdrag i Göteborg!

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder av systemtestare och söker dig som har ett par års erfarenhet från testning och kravhantering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som testare och konsult via TNG IT Digital får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG IT Digital kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

I dina dagliga arbetsuppgifter som testare av system ingår bland annat:
  • Kravhantering
  • Riskidentifiering och riskanalys
  • Exekvering av manuella och automatiserade testfall
  • Effektivisering av befintliga testfall och testmetoder
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som testare kommer du att granska krav samt utföra både manuella och automatiserade testfall, där du även analyserar och rapporterar resultat. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och kan sträcka sig över flera olika teknikområden, beroende på uppdrag.

VEM ÄR DU?

För jobbet som testare söker vi dig som är en mästare på att hitta fel! Du är noggrann, har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten. Du har en eftergymnasial utbildning inom området och minst ett par års erfarenhet som systemtestare. Du bör vara van att arbeta med både kommersiella testverktyg samt open source-verktyg. ISTQB-certifiering är ett plus men inget krav.

Arbetet kräver att du kan formulera dig i tal och skrift på både engelska och svenska. Du förväntas också ha grundläggande kunskaper i programmering samt databashantering.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.