Thomas Concrete Group söker en Betongtekniker till C-labs avdelning för provning

Om jobbet

Vi söker Dig som vill bli en del av vårt Team på C-lab. Du kommer att arbeta med daglig provning i labbet samt i viss mån även ute hos kund på byggarbetsplats. Arbetet bedrivs självständigt men det sker även ett nära samarbete mellan alla sex medarbetare inom FoU/Provning.

Det är meriterande om du kommer med tidigare erfarenhet från betongbranschen och laboratoriearbete samt en godkänd klass II utbildning inom fabriksbetong.

Som person har du god samarbetsförmåga, är noggrann och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat och har god kvalitetskänsla, både när det gäller provning och det administrativa arbetet. Du har kunden i fokus, har lätt för att kommunicera och trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Då våra standarder är skrivna på både svenska och engelska krävs det en god förståelse i dessa språk. Vidare krävs det körkort samt erfarenhet av Microsoft Office och att använda datorn som ditt arbetsverktyg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Forskning & Utveckling
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Thomas Concrete Group är en av få globala betongleverantörer som driver en egen forsknings- och utvecklingsanläggning.
Vårt centrallaboratorium, C-lab har sitt säte i Göteborg och utför tester av betong, ballast och bindemedel. C-lab är ackrediterade av Swedac för ett antal provningsmetoder samt erbjuder även provning av Icke ackrediterade metoder. C-lab består av två avdelningar, FoU och Provning.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var