Testare

TimeEdit · Data & IT · 5 mars

Om jobbet

Testare
Göteborg

Om oss

TimeEdit är marknadens mest kraftfulla schemaläggningssystem. Våra tjänster berör dagligen hundratusentals människor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och
Tyskland.

Vi befinner oss mitt i en fas av expansion och nytänkande.
Vi bygger om våra applikationer från grunden och flyttar våra tjänster till webben.

Vad vi erbjuder
Hos TimeEdit får du en spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter och en konkurrenskraftig lön. Med endast ett tjugotal medarbetare har alla möjlighet att göra skillnad. Vi tror att innovation är nyckeln till vår expansion och har därför avsatt hacktid varje vecka för våra utvecklare. Som anställd får du dessutom bra förmåner som t ex personlig utbildningsbudget och friskvårdsbidrag.

Vad vi vill

Vi arbetar kontinuerligt med att höja kvaliteten på våra system. Vi har i dag ett flertal olika system som testas manuellt, en process som till stor del bör kunna automatiseras. Vi vill på sikt ha automatiserad testning på alla våra delsystem, vilka innefattar bland annat en helt Javascript-baserad applikation utvecklad i React, en webbserver i Java för schemavisning, ett SOAP-API, autentiseringstjänster, med mera. Vi vill minska risken för att en release innehåller buggar, för att på så sätt både höja pålitligheten i systemen för våra kunder och samtidigt ge utvecklarna en större trygghet.

Vem vi söker

Du är en social person med flera års erfarenhet av testning, gärna av flera olika typer av system. Du är duktig på att kommunicera och tycker om att lära andra mer om testning och testmetoder. Du kan ta ansvar för att planera och driva på ett långsiktigt projekt av den här typen. Din utbildning är teknisk högskole-/civilingenjörsutbildning, yrkesutbildning som testare, eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom flera av dessa områden:
  • Testautomatisering och Continuous testing
  • GUI-testning (t.ex. Selenium)
  • God förståelse för programmering (exempelvis i Javascript,Java, C++)
  • Utforskande testning
Kontakt

För frågor om tjänsten går det bra att kontakta Erik Brännström på erik@timeedit.se. Vänligen skicka inte ansökan via e-post använd länken enligt nedan.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

TimeEdit AB är ett svenskt
produktföretag som utvecklar resursboknings- och schemaläggningsprogram.
TimeEdit är marknadsledande inom universitets- och högskolesektorn i Sverige och Norge. Över 600.000 personer berörs dagligen av de bokningar som TimeEdit hanterar. Vi är stationerade i
Göteborg med ett tjugotal medarbetare. TimeEdits grundfilosofi sedan
1992 är att utveckla moderna, lättanvända administrativa system för branscher med komplexa planeringsbehov.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.